Vijesti

Saznali smo enormnu veličinu God of War Ragnarok instalacije

God of War Ragnarok kao jedna od najuzbudljivijih PlayStation ekskluziva godinama unatrag zaigrat ćemo na PS4 i PS5 za točno 50 dana, a sad smo zahvaljujući PS Storeu otkrili njegovu veličinu u gigabajtima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi uvijek pouzdan PlayStation Game Size profil na Twitteru, u bazi Store se zasad može iščitati veličina PS4 verzije igre. Ona iznosi golemih 90,6 GB, ali kako iskusna ekipa upozorava, brojka ne mora nužno značiti konačnu veličinu, međutim, ona 9. 11. neće značajno odstupati.

Što se tiče PS5 verzije, o njoj zasad nema informacija, ali poučeni iskustvom ona će gotovo sigurno biti manja (ili u najmanju ruku približno ista) zahvaljujući naprednim tehnikama kompresije podataka.

Čisto za usporedbu, God of War 2018. je kao tehnički i grafički dan danas impresivan naslov na disku zauzimao upola manje prostora, oko 45 gigabajta. Iako ne mora nužno značiti, Ragnarok će biti veća igra od prethodnika u svakom mogućem obliku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano