Vijesti

Schreier: Najava GTA 6 ovaj tjedan

Zaboravite na sve druge glasine i teorije zavjera. Najpouzdaniji novinar u gaming industriji, koji je prije nekoliko godina prvi otkrio točne informacije o GTA 6, sada ima nove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rockstar planira najaviti dugo očekivanu novu igru Grand Theft Auto serijala već ovog tjedna”, piše na Bloombergu. To saznaje iz vlastitih izvora, kaže, a najava se poklapa s velikim sastankom s ulagačima koji izdavač Take-Two ima zakazanog za danas poslije 22 sata. Međutim, ovo će biti samo najava.

Trailer će uslijediti negdje u prosincu, tvrdi Schreier povodom 25. godišnjice serijala. Zanimljivo, nekoliko minuta nakon objave nadovezao se Geoff Keighley s podsjetnikom za The Game Awards ceremoniju. The Game Awards zakazan je za 7. 12., međutim, Geoff vjerojatno peca za pozornost. Ne čini nam se vjerojatnim da bi Rockstar pozornost fanova dijelio s drugim igrama i najavama.

Inače, fanovi su očekivali najavu negdje prošlog mjeseca, koji je bio jedan od najluđih uopće otkad na FFA pratimo zbivanja u gaming industriji. Vidjelo se i to po višoj nego ikad posjeti našoj stranici i konstantnim refreshanjem brojnih čitatelja u listopadu. Sada slijede nova uzbuđenja i nova agonija, a ako pitate nas, ovo je dosad daleko najozbiljnija potvrda koju smo mogli dobiti, a da nije od Rockstara.

Igra

Povezano