Vijesti

Screenshot iz otkazanog The Last of Us Onlinea otkriva Battle Pass i mikrotransakcije

The Last of Us Online projekt nastao je i evoluirao iz multiplayer moda za The Last of Us 2. Nismo ga nikad zaigrali unutar dvojke, a nećemo ni kao zaseban naslov budući da je sve prošlog tjedna otkazano, ali sada smo dobili sliku koja otprilike prikazuje što bi bilo kad bi bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sliku iz menija otkazane igre otkrio je leaker DuskGolem na Reseteri. Prije svega, planirani su Battle Pass i sezone novog sadržaja, što uostalom i opravdava zaposlenje dizajnera koji je osmislio monetizaciju u Fortniteu.

Battle royale na TLoU način

Za jedan otkazani naslov iznenađujuće ispoliran početni ekran otkriva i postojanje tzv. Survivor moda koji je trebao biti TLoU pandan battle royaleu. Ne radi se o originalnom Factions modu, koji je, navodno, trebao biti još jedan način igranja.

Vidimo i tzv. Jobs Board. On bi, pretpostavljamo, donosio vremenski limitirane zadatke i izazove. A Study i Bunk meniji vjerojatno su bili namijenjeni praćenju progresije te izradi opreme.

Premda je The Last of Us Online otkazan, Naughty Dog u obraćanju navodi kako će iskoristiti naučeno u svojim budućim projektima. Tko zna… možda u The Last of Us 3?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano