Vijesti

SCUF izdaje svoje prve kontrolere za PlayStation 5

Godinu nakon lansiranja nove generacije PlayStationa, jedan od omiljenih proizvođača kontrolera izdat će svoje prve pokušaje dodvoravanja ozbiljnijim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pripremite se da postanete nezaustavljivi”, poručuju iz SCUF-a. Njihova Reflex linija kontrolera razvijena je posebno za PS5, a radit će na PC-ju.

Osim bržih vremena odaziva, Reflex kontroleri stižu i s programibilnim stražnjim palicama (njih 4), a dvije od tri linije Reflex kontrolera (Reflex i Reflex Pro) imat će i adaptivne triggere. Njima se može mijenjati otpor i ponašanje, a mijenjati se mogu i L3/R3 palice s većima, manjima, konklavnim i drugim.

Reflex FPS za profi igrače

Treći i onaj najskuplji, namijenjen FPS igračima – Reflex FPS neće imati ni adaptivne triggere ni vibraciju. FPS igračima obje funkcije ne trebaju, a sve će nadomjestiti bržim triggerima s manjim hodom, bumperima koji instantno reagiraju na pritisak te je sve općenito podređeno bržim reakcijama i manjem odzivu.

Ovisno o modelu, cijene se kreću od 200 do 250 dolara, a u limitiranoj količini kreću u prodaju od 7. 12. isključivo na web stranicama. Podsjećamo, prije SCUF-a svoj third-party kontroler dosad je izdao tek HexGaming sa sličnim mogućnostima i nešto oblijim i robusnijim dizajnom. Unatoč širokim mogućnostima prilagodbe koje nude oba proizvođača, nijedan od njihovih kontrolera ne podržava haptičku vibraciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano