Vijesti

SCUF izdaje svoje prve kontrolere za PlayStation 5

Godinu nakon lansiranja nove generacije PlayStationa, jedan od omiljenih proizvođača kontrolera izdat će svoje prve pokušaje dodvoravanja ozbiljnijim igračima.

“Pripremite se da postanete nezaustavljivi”, poručuju iz SCUF-a. Njihova Reflex linija kontrolera razvijena je posebno za PS5, a radit će na PC-ju.

Osim bržih vremena odaziva, Reflex kontroleri stižu i s programibilnim stražnjim palicama (njih 4), a dvije od tri linije Reflex kontrolera (Reflex i Reflex Pro) imat će i adaptivne triggere. Njima se može mijenjati otpor i ponašanje, a mijenjati se mogu i L3/R3 palice s većima, manjima, konklavnim i drugim.

Reflex FPS za profi igrače

Treći i onaj najskuplji, namijenjen FPS igračima – Reflex FPS neće imati ni adaptivne triggere ni vibraciju. FPS igračima obje funkcije ne trebaju, a sve će nadomjestiti bržim triggerima s manjim hodom, bumperima koji instantno reagiraju na pritisak te je sve općenito podređeno bržim reakcijama i manjem odzivu.

Ovisno o modelu, cijene se kreću od 200 do 250 dolara, a u limitiranoj količini kreću u prodaju od 7. 12. isključivo na web stranicama. Podsjećamo, prije SCUF-a svoj third-party kontroler dosad je izdao tek HexGaming sa sličnim mogućnostima i nešto oblijim i robusnijim dizajnom. Unatoč širokim mogućnostima prilagodbe koje nude oba proizvođača, nijedan od njihovih kontrolera ne podržava haptičku vibraciju.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close