Vijesti

Šef PlayStation studija: “Naše igre će doći nekada i na PC, ali PlayStation je broj jedan”

Pa, bilo bi prilično čudno da to Hermen Hulst ne izjavi, zar ne? Šalu na stranu, šef PlayStation Studiosa, potvrdio je ono što smo zapravo i znali – u budućnosti će neke PlayStation ekskluzive doći i na PC, no pitanje je u kojem vremenskom periodu. Sigurno je da to neće biti na launchu. Sonyjev glavni fokus je i dalje isključivo PlayStation platforma, dok bi igre na PC mogle doći s nekoliko godina odmaka kao što je to i sada slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskreno, teško je reći da smo iznenađeni ovakvim izjavama jer jasno je da je Sonyju glavni fokus PlayStation, a PC nakon dvije-tri godine dolazi kao dodatni izvor zarade. Kad bi Sony krenuo izdavati svoje ekskluzive ubrzo nakon izlaska na PS5, bio bi to u nogometnom žargonu jedan veliki – autogol. Ili harakiri da dočaramo slikovito.

Stoga, ako ste veliki PlayStation fan i imate tvrdu stolicu zbog toga što su počele PS ekskluzive dolaziti i na PC, mislimo da se možete opustiti. I sebe i vašu peristaltiku crijeva. Sve je u redu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano