Vijesti

Šef PlayStationa Jim Ryan: PS5 će imati više ekskluziva nego ikada dosad

Jima Ryana nećete puno čuti u javnosti, ali kada se pojavi u nekom intervjuu onda gotovo uvijek baca bombe. Nekad baci neku glupost poput one “tko bi ikada igrao na starim konzolama?”, a nekad tek tako najavi dolazak Days Gonea i drugih PS ekskluziva na PC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put šef PlayStationa odradio je intervju za japanski Nikkei. Nažalost, intervju je zaključan iza paywalla, pa ćemo prenijeti ono što je za nas preveo Salromano s Resetere.

Sony je objavio partnerstvo s Microsoftom još prije 2 godine na polju razvoja igranja iz oblaka. I dok je MS daleko dogurao s xCloudom Sony još uvijek tapka na mjestu. “Nadam se da demo objaviti našu strategiju uskoro”, kaže Jim Ryan. “Iskustvo igranja iz oblaka bit će jedinstveno na PlayStationu”, tvrdi Ryan što ćemo shvatiti kao sugestiju da Sony inovira na tom polju.

Osvrnuo se i na Microsoftove agresivne akvizicije ne želeći previše otkrivati planira li i Sony neku veliku kupovinu. “Mi ulažemo u visoko kvalitetne igre za PlayStation”, njegov je odgovor. “Pobrinut ćemo se da PlayStation 5 generacija ima više ekskluzivnog sadržaja nego ikada prije.”

Jim Ryan osvrnuo se i na globalnu nestašicu PS5 konzola. “Tražimo od naših dobavljača da povećaju proizvodnju i tokom godine bit će bolja situacija”, poručuje Ryan uz opasku kako je čitavo tržište takvo kao posljedica korone i globalne nestašice poluvodiča.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano