Vijesti

Šef Quantic Dreama: Dva next-gen Xboxa zbunjuju programere i igrače

Osnivač i CEO Quantic Dreama, David Cage, u intervjuu za Wccftech osvrnuo se na Microsoftovu odluku o izdavanju slabije i jeftinije verzije next-gen Xboxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imati više konzola s različitim specifikacijama slično je okruženju na računalu, gdje razne konfiguracije, grafičke kartice i druge značajke čine razvoj mnogo složenijim. Kada proizvođač nudi dvije konzole s različitim specifikacijama, postoji velika vjerojatnost da će se većina programera usredotočiti na nižu verziju kako bi izbjegli raditi dvije različite verzije”, izjavio je Cage.

“Moram priznati da zaista nisam veliki obožavatelj ove situacije. Mislim da je zbunjujuće za programere, ali i za igrače, i unatoč tome što mogu razumjeti komercijalne razloge koji stoje iza ovog izbora, mislim da je situacija diskutabilna”, ustvrdio je Cage.

Quantic Dream francuski je razvojni studio poznat po igrama Detroit: Become Human, Heavy Rain, Fahrenheit i Beyond: Two Souls. Nakon dugogodišnje ekskluzivnosti njihovih igara na PlayStationu, nedavno su objavljene i na PC-u što je izazvalo podijeljene reakcije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano