Vijesti

Šef Sonyjevih studija Hermen Hulst ne može dočekati da zaigramo GoW Ragnarok

Ekipa s PlayStation Bloga pitala je istaknute ljude iz vlastitih i partnerskih studija kojim PS5 igrama se najviše vesele u “2021. i dalje”, formulacijom pitanja ostavljajući prostora da neke od tih igara ipak ne zaigramo u 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najzanimljiviji odgovor izdvojili bismo onaj Hermen Hulsta, voditelja PlayStationovih studija, koji je za svoju igru u narednoj godini odabrao God of War: Ragnarok.

“God of War bio je jedno odlično iskustvo. Serijal je uvijek imao zapanjujuću akciju i borbu, ali dodatak emocionalne dubine u vidu Kratosove priče kao oca bilo je jako pamtljivo. Posebno iz mojeg viđenja, budući da je tada i moj sin bio otprilike godina kao Atreus”, haže Hulst.

Budući da se radi o šefu PlayStationovih studija kojem apsolutno svi odgovaraju, Hulst ima privilegiju, između ostalog, pobliže pratiti i usmjeravati razvoj svih PlayStationovih igra. Vjerujemo kako Hulst već sada ima skoro približan dojam kakav će Ragnarok biti i kako će se igrati jednom kada izađe ove ili iduće godine.

Na PS Blogu novi God of War izdvojio je i kreativni direktor Spider-Man: Miles Moralesa Brian Horton, a Horizon Forbidden West pokupio je najviše simpatija i to odabirom kreativnih direktora iz Crystal Dynamicsa, Ubisofta, Sucker Puncha, Santa Monice…

Iz konteksta pitanja i Hulstovog odgovora, predviđamo kako ćemo Ragnarok igrati najkasnije u prvoj polovini iduće godine. Složit ćete se s nama, da bi eventualni izlazak u blagdanskom razdoblju ove godine Sonyju doveo izobilje svega, a ponajviše novca.

Igra

Povezano