Vijesti

Šef Take-Twoa otkrio je koliko Game Pass danas broji pretplatnika

Microsoft već jedno dulje vrijeme nije obznanio broj Game Pass pretplatnika. Posljednji put to je napravio u siječnju ove godine kada su nas izbrojali 18 milijuna, a u međuvremenu nije da nije imao prilike. Realizirano je nekoliko velikih prezentacija, predstavljen je Windows 11…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, na Yahoovom The Wrap eventu sasvim slučajno smo saznali svježe informacije. Intervju je vođen s šefom Xboxa Philom Spencerom i Straussom Zelnickom, šefom Take-Twoa. U jednom trenutku Zelnicku je izletjelo kako Game Pass danas broji oko 30 milijuna pretplatnika. Spencer ga je brzo prekinuo izjavom kako posljednja službena brojka iznosi 18 milijuna.

Rast od 12 milijuna pretplatnika u samo 9 mjeseci

Zašto Microsoft skriva monstruoznu brojku. Jer rast od 10-12 milijuna u 8-9 mjeseci definitivno jest monstruozan. A ako netko zna brojke to je onda Strauss Zelnick, šef jednog od najvećih izdavača današnjice. To su brojke kakve jednostavno trebate znati kada pregovarate o uvrštavanju naslova kao što su GTA 5 i Red Dead Redemption 2.

Ako se pitate gdje možete pogledati intervju – više ga nema. Uklonjen je, Yahoo ga je slučajno pustio prije vremena i danas bi se ponovno trebao objaviti. Ali vjerujte nam na riječ, pogledali smo ga.

Rast Game Passa je impresivan, ali znate što bi bilo još impresivnije? Kada bi Straussu Zelnicku još nešto izletjelo. Nešto poput GTA 6…

Povezano