DiskusijeVijesti

Šef Xboxa ove godine igrao je najmanje 640 sati. Koliko vi igrate?

Kada smo vas prije nekoliko dana pitali da podijelite s nama svoj izvještaj igranja s PlayStationa, malo tko je imao ukupan broj igraćih sati veći od jednog od najodgovornijih direktora u Microsoftu.

Phil Spencer je šef Xboxa i veliki gamer, pa iako brojni sumnjaju da se samo predstavlja kao takav, njegov godišnji izvještaj s True Achievementsa otkriva drugačije. Ove godine samo na Xboxu igrao je 53 različite igre ukupno 641 sat, pohvalio se na Twitteru.

Pritom je najviše igrao naslov ne toliko poznat masama – Vampire Survivors. Vremenski limitirana retro akcijska avantura izašla je prije točno dva mjeseca, a igrao ju je ukupno 233 sata. Prosječno skoro 4 sata dnevno, na čemu mu, vjerujemo, zavide mnogi od vas koji ovo čitaju. Ranije ove godine Spencer je u jednom od intervjua otkrio da igra oko 15-ak sati tjedno. Kada završi radni dan posveti jedno vrijeme obitelji, potom upali Xbox, a u krevet odlazi najkasnije u 22 sata.

ffa anketa

Koliko sati igrate tjedno?

Tko još ima toliko slobodnog vremena poput direktora Xboxa? Koliko vremena dnevno, a koliko ukupno tjedno vi uspijevate odvojiti na igranje?

Povezano