Vijesti

Šef Xboxa se od svih Xbox igara najviše veseli God of War Ragnaroku

Microsoftov šef gaming divizije Phil Spencer otkrio je koji idući naslov želi najviše odigrati, pa tako ujedno razotkrio i svoj najveći problem – nedostatak vlastitih naslova do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svih nadolazećih igara, što multiplatform naslova, što PlayStation i Xbox ekskluziva Spencer je odabrao God of War Ragnarok, nadolazeći nastavak za PS4 i PS5 koji je nedavno zakazan za 9. studenog ove godine.

Nije ovo prvi put da Phil Spencer priča lijepo o PlayStationu. Premda, nekada je kritizirao PlayStationovu politiku ekskluziva kao lošu za gaming industriju, ali to je bilo prije plesa milijardi i zabrane izlaska novih Bethesdinih naslova na PlayStationu.

Međutim, Spencer rijetko kada propusti poželjeti svu sreću uoči izlaska velikih PlayStation ekskluziva poput Horizona, The Last of Usa, a sada i Ragnaroka. Također je stao i u obranu developera Santa Monica studija kada su im idioti prijetili zbog šutnje o Ragnaroku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano