Vijesti

Šefica studija koji je napravio God of War prešla je u Google

Kada netko spomene Sonyjev Santa Monica Studio, prvo ime koje nam na pamet pada kao asocijacija je Cory Barlog, čovjek koji je jedna od najvažnijih karika još od prve igre, te game director God of Wara – najbolje igre u 2018. godine prema većini nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, sve unutar studija okuplja i vodi jedna dama. Shannon Studstill je imala velike uloge u prvim God of War igrama, a posljednjih godina je šefica studija. Ispravak: okupljala je i vodila, jer je Google otvorio kesu i pokrenuo novi studio koji će raditi igre za Stadia cloud servis, a veliku povišicu u odnosu na dosadašnja primanja dobila je upravo Shannon Studstill koja je zaposlena kao voditeljica studija i sada ima otvorene ruke raditi što želi.

Na Twitter postu iznad možete vidjeti i u kakvim uvjetima će raditi bivša šefica Santa Monice. Je li Google trebao ranije razmišljati o ovakvim potezima, nakon koliko će stići prvi rezultati rada i hoće li to biti prekasno?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano