Vijesti

Šefu Xboxa se jako sviđa PS5 DualSense, ugradit će njegove mogućnosti u Xbox kontrolere

Ako išta, Philu Spenceru se ne može prigovoriti da ne poštuje druge platforme. Čovjek uvijek pohvali ono što treba i prizna po čemu je konkurencija možda bolja. Sada je nahvalio DualSense kontroler za PlayStation 5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Microsoft odabrao ne mijenjati značajno jedan od najboljih kontrolera svih vremena, onaj za Xbox One, Sony je s DualSenseom inovirao. Iako je njezin potencijal još uvijek nedovoljno iskorišten, haptička vibracija oduševljava, a adaptivni triggeri često dodaju novu dimenziju više u igrama poput Spider-Mana i Returnala.

To su značajke koje se sviđaju i Phil Spenceru, koji je u Kinda Funny podkastu potvrdio da će Xbox kontroler dobiti redizajn. “Mislim da je Sony napravio jako dobar posao s PS5 kontrolerom, postoje stvari koje bi i mi trebali implemenirati”, priznao je.

I dok će Xbox kontroler nekad u budućnosti dobiti redizajn s haptičkom vibracijom, šef Xboxa se ne planira upuštati u bitku VR uređaja. Sony će dogodine izdati PSVR 2, ali Spencera to ne zanima. “Oculus Quest 2 je dosad najbolji VR uređaj koji sam isprobao, napravili su odličan posao s njim”, pohvalio je Facebook, a zatim je sugerirao da je skloniji dopustiti third-party uređaje takvog tipa na Xboxu nego razvijati vlastito rješenje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano