Vijesti

SEGA i Creative Assembly (Alien Isolation) najavili su novi multiplayer FPS

“Pobogu, zašto još jedan FPS, a ne nastavak jedne od najboljih horor igara ikada napravljenih?”. Vjerujemo da se odgovor krije u prodajnim brojkama i zaradi. Nije tajna da SEGA nije bila oduševljena prodajnim rezultatima Alien Isolationa, iako nama brojka od 2+ milijuna prodajnih primjeraka zvuči dosta respektabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A di su pare?

Pa u FPS multiplayer igrama. Hyenas na svu sreću neće biti free to play, a ni battle royale igra, nego više klasično MP iskustvo smješteno u futurističko okruženje trgovačkih centara koji se nalaze unutar ogromnih svemirskih olupina.

Kreatori igre obećavaju ogromne i interaktivne mape na kojima će se boriti četiri ekipe s po tri igrača. Zanimljivost Hyenasa su zone bez gravitacije koje uvelike mijenjaju način igranja, a dodatni začin su i botovi protiv kojih će igrači ratovati. Igra neće imati single player, iako nam premisa zvuči zanimljivo.

Bogati ljudi na Zemlji razvili su takozvanu zero-gravity tehnologiju koja je omogućila putovanje na Mars, no istovremeno je uništila kompletan život na Zemlji. Sve što je preostalo su ogromne, plutajuće gromade (Plunderships) prepune bogatog plijena za koji ćemo se boriti u PvPvE okruženju.

Kako će sve to izgledati saznat ćemo do kraja godine kada se očekuje prvi gameplay prikaz, a izlazak Hyenasa (PS5, XSX/XSS i PC) predviđen je za 2023. godinu. Zasad nam se čini da je Creative Assembly dosta toga posudio iz ostalih igara, no treba pričekati gameplay i konkretnije informacije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra