Vijesti

Separate Ways DLC dolazi u remake Resident Evila 4 idući tjedan

Kako se i nagađalo, remake Resident Evila 4 dobit će Separate Ways DLC, dodatnu bonus igru koju su imala kasnija izdanja Resident Evila 4 nakon inicijalnog releasea na Game Cubeu 2005.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je to na PlayStation State of Play prezentaciji. U naslovnoj ulozi ponovno će biti agilnija Ada Wong, a cijena iznosi 10 eura. Capcom je zakazao novo druženje za 18. 9. kada će izdati novi trailer te otkriti više informacija, međutim, 21. 9. kada Separate Ways izlazi očekujte otprilike isto ono kao i nekad, samo u modernijem ruhu. Što je uostalom i sve što tražimo. Remake Resident Evila 4 nije bez razloga jedna od najprodavanijih igara ove godine.

Istog dana Capcom će lansirati i novo ažuriranje za Mercenaries mod s novim igrivim likovima. Ono će biti besplatno, kao i PlayStation VR 2 izvedba (za vlasnike bazne igre) koja će uslijediti kasnije na zimu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano