Vijesti

Serious Sam 4 stiže već u kolovozu: Donosi na tisuće neprijatelja i co-op za 4 igrača

Nije što Serious Sama radi domaći Croteam, ali ovako se najavljuje nova igra. Kao prvo – Serious Sam 4: Planet Badass izlazi već u kolovozu što znači da se trebamo strpiti još otprilike 3 mjeseca kako bismo zaigrali igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serious Sam 4 za sada dolazi na PC i Stadiu, a igru već sada možete prednaručiti na Steamu za €33.99.

Druga stvar koju volimo oko ove najave je činjenica da nismo dobili samo kratak teaser, već je Croteam odlučio plasirati hrpu gameplay materijala i drugih informacija vezanih za igru.

Croteam je tako otkrio kako će igra imati co-op za 4 igrača te da ćemo u jednom trenutku vidjeti i pokositi na stotine i stotine neprijatelja. Igra i dalje ima onu zaraznu igrivost, lude neprijatelje i pun ekran iznutrica. I dalje izgleda kao Serious Sam, samo puno veći, ljepši i zabavniji nego ranije. Što je zapravo veliki kompliment.

Tisuće i stotine tisuća protivnika na ekranu

Ako nam ne vjerujete da će igra prikazivati na stotine, odnosno tisuće neprijatelja u jednom trenutku, pogledajte video koji objašnjava novi Legion sistem zaslužan za veliki broj neprijatelja.

Vjerujemo da će Serious Sam 4 biti ogroman uspjeh te da će Croteam prebaciti Sama i na next-gen konzole. Kolovoz je jako blizu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano