Vijesti

SF avantura Fort Solis dobila je 14 minuta gameplay prikaza

Kada smo prvi put pisali o Fort Solisu, osim SF settinga, poput Dead Spacea i Callisto Protocola u žanru koji je opet popularan, zaintrigirala nas je i glumačka postava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslovne uloge nose Troy Baker (Joel u The Last of Us) te Roger Clark (Arthur u Red Dead Redemptionu), a za razliku od igara s kojima smo usporedili Fort Solis, umjesto ka akciji, u ovom naslovu akcent je na naraciji. Što se vidi i iz novog 14-minutnog video prikaza, gdje se gameplay većinom svodi na QTE i interakciju s okolinom, ali svejedno intrigira, ponajviše sjajnim vizualima iz Unreal Enginea 5.

U nastojanju da upozori ljude na nadolazeću svemirsku oluju, glavni lik otkriva kako u bazi Fort Solis nema nikoga. Pritom sve izgleda u savršenom redu, što ukazuje na izostanak nasilja, ali upućuje i na veliku misteriju koja će očito biti centralna tema igre.

Kroz nekoliko poglavlja developeri iz Fallen Leaf studija obećavaju snažnu priču i poplave emocija, a koliko su uspjeli u tome saznat ćemo 22. 8. kada Fort Solis izlazi na PC i PS5.

Igra