Vijesti

Shenmue III je ponovno odgođen, ovaj put do studenog

Prvo je trebao izaći krajem 2017. godine, zatim je odgođen za ljeto prošle godine, pa na 27. 8. ove godine, da bi kreator Yu Suzuki i izdavač Deep Silver još jednom odgodili igru. Nadamo se, posljednji put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Shenmue III je tako odgođen za 19. 11. ove godine, a objavljeno je to na Kickstarteru, gdje je crowdfunding kampanjom prikupljeno više od 6 milijuna dolara za razvoj igre.

Igra je praktički dovršena

Yu Suzuki je u objavi napisao kako je igra praktički gotova, međutim, treba im još malo vremena kako bi je ispolirali. Ako je zaista tako, podržavamo ovaj potez. Ako smo mogli čekati 18 godina, onda možemo i još pokoji mjesec.

Za kraj se prisjetimo jednog od najboljeg E3-ja svih vremena, onog 2015. godine kad je najavljen Shenmue 3. Emotivnu reakciju iz (još onda živog) Game Trailersa treba pogledati, a kad je pogledate jednom, pogledat ćete je još tisuću puta.

https://www.youtube.com/watch?v=HXJTWEEi6BM

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano