Vijesti

Silent Hill je u izradi, a najava igre dolazi na ljeto

Jedna igru koju svi igrači već duže vremena žele je zasigurno novi Silent Hill. Bilo da je riječ o remakeu originala ili sasvim novoj igri, tržište jednostavno želi novi SH. Koliko se dobro mogu prodati rimejkovi ili pak pravi nastavci, Konamiju je pokazao CAPCOM koji je zabilježio odlične prodajne rezultate za sve tri posljednje RE igre – RE7, RE2 Remake i RE3 Nemesis Remake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi Silent Hilla već godinama čekaju novi nastavak i kvalitetnu igru, a čini se kako će ljeto označiti povratak serijala na scenu. Čovjek zadužen za glazbu u Silent Hill igrama, Akira Yamaoka, nedvosmisleno je izjavio “da je ovo projekt koji su igrači čekali” što jasno sugerira da je u pitanju novi Silent Hill ili nekakav remake.

Ono što je itekako zanimljivo, portal koji je objavio članak, morao je maknuti intervju jer je očito Yamaoka otkrio nešto što nije trebao.

Konamiju itekako treba dobra Silent Hill igra budući da su kompaniju igrači “uzeli na zub” zbog razilaska s Kojimom i nekakvih spornih odluka koje su razljutile igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano