Vijesti

Skoro 100 igara dosad je dobilo FPS boost do 120 FPS-a na XSX

Microsoft nastavlja čuvati nasljeđe igara s prethodnih konzola kao nitko nikad dosad u gaming industriji. U Redmondu postoji čitav jedan tim developera koji radi na poboljšanju performansi starijih igara različitih izdavača, a od veljače kada je startao FPS boost program to je rezultiralo s dosad 97 obrađenih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom najnovijeg vala igara s FPS boostom na Twitteru se fantastičnom brojkom pohvalio Xboxov Major Nelson.

Posljednji val igara koje se na Xbox Series X izvode i do 120 FPS-a uključuje naslove poput Assassin’s Creeda 3 i Ezio kolekcije, Dirta 4, Alien Isolationa, Titanfalla 2, Battlefielda 5 i desetine drugih igara.

Ipak, fantastične performanse ne postižu se bez nekih žrtava. Tako neke od igara ipak ne zadržavaju nativnu rezoluciju, odnosno ona se spušta kako bi se povećao broj sličica u sekundi, a to su igre poput Fallouta 4 i 76, Far Cry 5 i New Dawna, Battlefronta 2…

Igre koje bez problema (i spuštanja rezolucije) dostižu visoke FPS-ove boost imaju uključeno automatski, a za ostale koje žrtvuju rezoluciju boost morate uključiti ručno.

Microsoft je obećao i dalje poboljšavati izvođenje starijih igara, a radit će to sve dok ne unaprijede sve najpopularnije igre prošlih generacija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano