Vijesti

Skriveni predmeti i mape u datotekama TLoU2 sugeriraju battle royale mode, pse u multiplayeru…

Već više od godine dana čekamo na prve službene informacije o zasebnoj The Last of Us multiplayer igri koja je već neko vrijeme u razvoju kod Naughty Doga. Očajni kakvi jesmo, zadovoljit ćemo se i informacijama ovakvog tipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Youtuber Speclizer koji se specijalizirao za modiranje igara tvrdi kako je u datotekama The Last of Us Part II pronašao dijelove kodova i assete koji mogu biti povezani s multiplayerom.

Između ostalog, pronašao je predložak mape za koju vjeruje da bi mogla biti multiplayer mapa, a s obzirom na njezinu veličinu ne otpisuje ni svojevrsni battle royale mode.

Spominje se više lokacija poput Adler Parka, Camallita i njegove luke što bi značilo kako su se možda dizajneri iz Naughty Doga odlučili na Warzone/Blackout pristup – odnosno skrojili bi jednu veliku multiplayer mapu iz više zasebnih single-player lokacija.

Speclizer je otkrio i iteme koje ne susrećemo u kampanji poput uređaja za listen mode, collara (ovratnik za pse?) i prijenosnog TV-a. Kako izgledaju pogledajte u videu iznad, a otkriven je i čitav niz itema čije vizuale nažalost nije uspio izvući, ali sugeriraju različite tipove torbi, kaciga, štitova…

Šuška se kako bi nas Sony ovih dana trebao iznenaditi novom PlayStation State of Play prezentacijom. Nadamo se spomenu The Last of Us 2 multiplayera…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano