VijestiZanimljivosti

Skršeni eFootball popularniji je od Warzonea i Fortnitea

Konami i eFootball postali su veliki meme. Čitav niz bugova i tehničkih poteškoća rezultiralo je odgodom Creative Team modea za proljeće, međutim, svemu unatoč, lista najigranijih besplatnih naslova u listopadu otkriva kako Konami ni približno nije pred raspadom. Barem što se tiče virtualnog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Listom plaćenih naslova dominirali su FIFA 22, Far Cry 6 i Back 4 Blood, dok besplatne predvodi upravo eFootball 2022 sa svojih 9 klubova, bazičnim Kick Off modom i milijardom problema.

Unatoč svemu – najpopularniji

eFootball je u listopadu na PlayStationu bio popularniji od Fortnitea, Warzonea, Rocket Leaguea, Apexa… Da postignuće bude impresivnije, osim europske, eFootball predvodi i američku ljestvicu najpopularnijih F2P naslova.

Što je danas s eFootballom? Nakon odgode Creative Teama stigla je zakrpa koja dodatno pegla nasljednika PES-a. Konamijev virtualni nogomet čak nije loš, ali kronično mu nedostaje sadržaja. Igranje najobičnijih prijateljskih utakmica sa samo 9 timova neće i ne može nastaviti zadovoljavati igrače.

Uvjereni smo kako će studeni obilježiti veliki pad eFootballa, isto kao što smo uvjereni da će ga nadogradnja na proljeće lansirati na sam vrh najigranijih naslova. Dobar besplatni nogomet uvijek će imati svoju publiku.

Lista najigranijih besplatnih naslova na PS4 i PS5 u listopadu

1eFootball 2022
2Fortnite
3Call of Duty: Warzone
4Rocket League
5Enlisted
6Genshin Impact
7Apex Legends
8Destiny 2
9Rec Room
10Brawlhalla

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano