Vijesti

Sky: Children of The Light, besplatna igra tvoraca Journeya stigla je na PS4 i PS5

The Journey, po mnogima najbolja igra 2012. godine, a ako ništa, jedno od najposebnijih iskustava te generacije konzola, već nekoliko godina ima spiritualni nastavak istog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na mobitelima, otprilike s istom formulom, bez intruzivnih mikrotransakcija, ali zato s redovnim novim sadržajem, privukao je milijune tradicionalnih i malo manje tradicionalnih igrača. nastavio ih je privlačiti i na Nintendo Switchu, a od sada i na PlayStationu.

Razvojni studio Thatgamecompany proslavio je lansiranje igre na PS4 i PS5 prigodnim kozmetičkim paketima, uključujući i posvetu Journeyju, a Sky: Children of The Light možete igrati i vi potpuno besplatno. Pružite priliku jednom novom, lijepom iskustvu i upoznajte nove ljude bez da s njima progovorite ijednu konkretnu riječ.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS