Vijesti

Sledgehammer radi na ovogodišnjoj Call of Duty igri

Već neko vrijeme po internetu se šire glasine kako na novoj Call of Duty igri radi studio Sledgehammer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je to potvrdio Tom Henderson, čovjek koji redovito točno javlja sve vezano uz serijal. Prema informacijama koje ima, Henderson je 95% siguran kako Call of Duty za ovu godinu razvija Sledgehammer Games.

https://twitter.com/TomHenderson/status/1361056614296469506

Podsjetimo, Sledgehammer je u rotaciji s Infinity Wardom i Treyarchom bio čitavo prošlo desetljeće. Svatko je izdavao svoju igru svake 3 godine i to je funkcioniralo dosta dobro za Activision, ali nakon 2017. kada je Sledgehammer lansirao dosta dobro prihvaćeni Call of Duty: WWII, 2020. su preskočili. Umjesto njih, Treyarch je izdao Black Ops Cold War, svoju drugu igru u 3 godine.

Umjesto razvoja na vlastitoj igri, Sledgehammer je tek asistirao Infinity Wardu i Treyarchu 2019. i 2020., a kako se čini, ove godine bit će natrag u sedlu.

Povratak Advanced Warfarea ili nešto novo?

I sada se postavlja pitanje, na čemu rade? Advanced Warfare njihov je vlastiti podserijal, ali mi se nekako nadamo kako CoD više nikada neće ići u tom smjeru. WWII je također njihov vlastiti podsjerijal, ali radi se o razdoblju koje se ne uklapa u narativ u koji su uklopljeni Modern Warfare, Black Ops Cold War i Warzone.

Kako bilo, nadamo se jednom. Da će se vratiti napredniji grafički pokretač korišten u Modern Warfareu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano