Vijesti

Slike koje su se raširile internetom nisu slike PS5 demo kioska

AŽURIRANJE VIJESTI 22.7. | 9:00

Vijest koja se jučer proširila internetom o dolasku PS5 demo konzola u britanske trgovine je nažalost lažna. Odnosno, demo stanice koje vidite iznad su prave, ali tu su već neko vrijeme i na njima se igrao PS4. Sporna traka kojom je čitavi prostor ograđen tu je zbog Covid 19 pandemije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdili su to iz Sonyja za IGN, a prije toga nekoliko zaposlenika tog trgovačkog lanca tvrdilo je ono što smo napisali iznad.


ORIGINALNA VIJEST

Do izlaska PlayStation 5 konzole ostalo je svega nekoliko mjeseci. Da je svijet normalno mjesto i da nema korona virusa, već bismo neko vrijeme gledali i slušali marketinške kampanje za PS5, a sigurni smo da bi i prednarudžbe bile otvorene.

No, znate i sami da za 2020. godinu možemo reći da je sve, samo ne normalna godina. Sony i Microsoft itekako moraju započeti svoje marketinške kampanje koje za cilj imaju uzeti nama novac, a ako to žele-vrijeme je da krenu.

Microsoft ima veliku gaming pressicu sad u četvrtak 23. srpnja, a mi nekako mislimo da bi baš tada uoči eventa Sony mogao otvoriti prednarudžbe za PS5. Ili možda čak dan ranije.

Sony je krenuo postavljati prve PS5 demo kioske u veće dućane diljem Velike Britanije što itekako sugerira da će prednarudžbe uskoro biti otvorene. Sony naravno želi da možemo i sami isprobati PS5 i DualSense kontroler i logično-prednaručiti konzolu.

Kao što sami vidite na slici, dizajn prostora prati boje DualSense kontrolera i PlayStation 5 konzole. Ovakve kioske sigurno ćete vidjeti kod nas u većim dućanima i trgovačkim centrima. Ne bi se čudili da Sancta Domenica već ovakav jedan ne skriva negdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano