Vijesti

Slučajno je potvrđeno kako su procurene Starfield slike bile autentične; igra izlazi već iduće godine?

Internetom su prije mjesec dana počele kružiti slike koje navodno prikazuju Bethesdinu iduću veliku igru – Starfield. Danima se raspravljalo o autentičnosti procurenih slika i predstavljaju li one Starfield ili su ipak plod nečije mašte. Danas smo saznali kako se zaista radi o izvornim slikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko sati odvijala se online verzija konferencije za developere pod nazivom Develop: Brighton Digital. Tijekom prijenosa na kojemu je prisustvovala ekipa iz Bethesde, jedan od direktora Bethesda Games Studiosa (Ashley Cheng) na sebi je nosio službenu Starfield majicu. Ne bi to bilo ništa čudno da se na rukavu ne nalazi logo, identičan onome s procurenih slika.

Ashley se na prijenosu pojavio na samo nekoliko sekundi i vjerojatno nije očekivao kako bi se ovakva greška mogla prikrasti. Iako su gotovo svi svjetski mediji prenijeli procurene slike Starfielda, nitko nije bio siguran ako se radi o autentičnim slikama iz igre. Samim time osobu koja je prva podijelila informacije nitko nije smatrao previše ozbiljno.

Tražeći nepoznatu krticu koja je prva podijelila slike, naišli smo na jednu zanimljivost. Osim spomenutih screenshotova, anonimna osoba podijelila je još jednu informaciju – Starfield bi trebao stići već 2021. Iako je anonimus pogodio sa slikama, godinu izlaska bi ipak trebalo uzeti s dozom skepse. Veliki broj projekata je odgođen i teško je za očekivati da ćemo prvi novi Bethesdin RPG u posljednjih 25 godina zaigrati već iduće godine. No čini se kako je datum izlaska bliži nego što smo mislili.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano