Vijesti

Slušajte Keanua dok pune 4 minute priča o Cyberpunku 2077

Novom epizodom Night City Wirea dominirao je Keanu Reeves. Vjerujte nam da ćete nakon 4 minute njegove karizme potpuno zaboraviti na sve odgode i isprazne ulice Night Cityja (na konzolama).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keanu Reeves je objasnio koliko je uživao, ali i koliko izazovno je bilo snimati glas i stas za jednu video igru. “Treba se uživjeti u jedan moment, pa to ponoviti u još nekoliko navrata s različitim emocijama”, opisao je jedan od većih izazova. “Jednom trebate biti pe*er, drugi put zadovoljni, treći put sretni… ovisi što igrač izabere.”

Glavni pisac na Cyberpunku 2077 Borys Pugacz-Muraszkiewicz, koji je ujedno s Keanuom glumio u studiju snimajući motion capture, najbolje je opisao njegov utjecaj na igru. “Ono što Keanu donosi ulozi Johnnyja Silverhanda je ništa više od samoga sebe”, pa je nastavio s tvrdnjom kako su svi njegovi filmovi upravo to – ‘filmovi u kojima glumi Keanu Reeves’.

Igrat ćemo i kao Johnny Silverhand

Stigao je i poseban trailer koji se pozabavio likom i djelom Johnnyja Silverhanda. Otkriveno je kako ćemo igrati i u njegovoj ulozi, a to će, ako smo dobro shvatili, biti u nekakvim sekvencama sjećanja gdje ćemo proživljavati birane trenutke Silverhandovog života.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano