Vijesti

Službeno: Hogwarts Legacy izlazi ove godine

Već mjesecima se priča o navodnim poteškoćama u razvoju Harry Potter RPG-a Hogwarts Legacy. Posljednji je tu temu aktualizirao pouzdani novinar koji je tvrdio kako je igra prebačena za 2023., međutim, na službenom Harry Potter blogu u novom postu se Hogwards Legacy navodi kao ovogodišnji naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“2022. je godina kada će biti objavljena dugo očekivana konzolaška igra Warner Bros Gamesa Hogwarts Legacy”, stoji na Wizarding Worldu.

Podsjećaju da je igrač u centru pažnje ovog open world RPG-a smještenog u 1800-te godine. Igrat ćemo kao student u Hogwarts školi, a Avalanche priprema ogroman svijet u kojem bismo kao nikada dosad trebali osjetiti magiju haripoterovskog univerzuma.

Najavljen je još u 9. mjesecu 2020. na predstavljanju PS5 igara je u startu zaokupio pažnju velikog broja igrača. Očekivao se izlazak u 2021., zatim je odgođen za 2022., a još uvijek čekamo neki novi prikaz. Navodno se priprema za novu State of Play prezentaciju u veljači.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano