Vijesti

Službeno je otkazan i ovogodišnji E3. Geoff Keighly odmah najavio Summer Game fest

Ove godine je trebao imati veliki povratak nakon 2019., angažirana je tvrtka ReedPop s iskustvom organizacije najvećih događaja današnjice, ali nakon brojnih otkaza najvećih svjetskih izdavača, ovogodišnji E3 je propao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javlja to IGN, kojem su iz organizacije poručili kako ovogodišnje izdanje nije privuklo dovoljan interes neophodan za organizaciju sajma na najvećoj razini. Premda je prošlih godina, kada bi otkazivao E3, organizator uvijek najavljivao veliki povratak dogodine, ovaj put to nije napravio. Sve se doima kao konačan kraj nekad najvećeg sajma gaming industrije.

“Za one koji su bili posvećeni ovogodišnjem E3, žao nam je što ne možemo organizirati ono što zaslužujete”, organizator je kratko izvijestio javnost.

E3 se trebao održati od 13. do 16. 6. u Los Angelesu, a prethoditi su mu trebale velike prezentacije najvećih izlagača. Svoje prisustvo redom su otkazivali Sony, Microsoft, Nintendo, SEGA, Tencenct i Ubisoft te organizatoru više nije ostao nitko iole relevantan renomea.

Međutim, lipanj ipak ostaje atraktivan za fanove videoigara. Microsoft i Ubisoft već su potvrdili velike prezentacije za lipanj, a isto bi trebali učiniti Sony, Electronic Arts i drugi. A tu je i Goeff Keighley, koji nije dugo čekao na najavu svojeg Summer Games Festa. Odmah nakon otkazivanja E3 zakazao je svoju SGF prezentaciju za 8. 6.

Povezano