Vijesti

Službeno je otkriveno: U GTA V stiže čitav jedan otok

Dok je prije dva dana tek teaser trailerom prikazano nekoliko kadrova koji su izgledali kao da nisu s GTA V mape, sada je i službeno pravim trailerom potvrđeno kada i gdje ćemo se to igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U GTA V Online s najvećom nadogradnjom dosad stiže čitavi jedan novi otok. Otok Cayo Perico je privatno vlasništvo najvećeg svjetskog drug lorda, a sve ovo što vidite iznad napravljeno je u svrhu novog, najvećeg heista dosad. Trebat će isplanirat čitavu akciju infiltracije na otok, sukobiti se s pravom malom privatnom vojskom plaćenika, te pokušati pobjeći sa što više novca, umjetnina i zlata.

Otok nije tu samo za potrebe heista. Kako javlja Rockstar, bit će na njemu i pregršt ostalih aktivnosti za izvoditi, uključujući i lokacije za druženje s prijateljima s novim DJ-ima. I ne samo to. Novi otok znači i kompletno novu latino radio stanicu s preko 100 pjesama te nove automobile i kompletno upravljivu podmornicu s teškim naoružanjem.

Ovo je prva nova lokacija u GTA V još od izlaska 2013., a za razliku od prošlih heistova ovaj ćete moći odigrati i kompletno offline kao klasičnu GTA misiju. Mnogi smatraju kako je selidba na otok drug lorda u biti priprema za GTA VI za koji se špekulira kako će glavna tematika biti kokain i krijumičarenje droge poput Pabla Escobara s dostupnim lokacijama u SAD-u (Vice City) i lokacijama u Južnoj Americi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano