Vijesti

Službeno je – Red Dead Redemption 2 za mjesec dana igramo na PC-u!

Znalo se da dolazi, čekala se objava i nakon toliko šuškanja Rockstar je službeno potvrdio da će Red Dead Redemption 2 ujahati na PC već 5. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru ćete moći prednaručiti na Rockstarovom novom pokretaču za PC (Rockstar Games Launcher) 9. listopada, a zauzvrat ćete dobiti određene povlastice koje uključuju sve povlastice Premium Editiona. Tu upadaju Outlaw Survival Kit, War Horse, Treasure Map, Cash Bonus i 5 zlatnih poluga za Red Dead Online.

Štoviše, za one koji prednaruče prije 22. listopada, moguće je odabrati dvije besplatne Rockstarove igre, a ponuđene su:

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • LA Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

Tu priči nije kraj! Dolaskom na PC, singleplayer će napokon dobiti još sadržaja među kojima se mogu očekivati nove bounty hunting misije, novi kampovi bandita i nova oružja.

Očito je da je Rockstar dugo vremena pripremao dolazak na PC, a sudeći po Grand Theft Autu V i optimiziranosti koju je ponudio, čeka nas prava poslastica.

Red Dead Redemption 2 jedna je od najcjenjenijih igara ove generacije, a FFA je u svojoj recenziji dodijelio visokih 98, stoga je ovo savršena prilika za PC-aše da ugrabe jedno od najboljih iskustva ovoga desetljeća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano