Vijesti

Službeno najavljen WRC 10: Po prvi puta vozimo Hrvatskoj!

Najnovije izdanje službene video igre FIA ​​Svjetskog prvenstva u reliju WRC 10 obuhvaća nadolazeću 50. sezonu prvenstva i jedno nostalgično putovanje u prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NACON i razvojni studio KT Racing nastavit će graditi na uspjehu WRC-a 9 u kojem su igrači svakodnevno vozili preko 200.000 utrka.

Uvođenjem retrospektivnog načina odat će počast 50. sezoni WRC-a koja se vozi iduću sezonu. Moći ćemo ponovno odvoziti 19 događaja (utrka) koje su oblikovale povijest WRC-a.

Povijesni događaji uključuju Acropolis Rally i Rallye Sanremo koji se mogu voziti u automobilima koji su definirali WRC. Od alpskog Renaulta A110, do Audija i Lancije iz skupine B ere, Subarua, Toyote i Mitsubishija devedesetih do trenutne generacije automobila Hyundaija, Toyote i Forda.

Još jedna ključna značajka je dodavanje Croatia Rallya, Rally Estonije, Ypres Rally Belgije i Rally de España. Svi oni pojavljuju se u WRC kalendaru za 2021. godinu s tim da nas Croatia Rally očekuje već idućeg tjedna od 22. do 25. 4. na ulicama Zagreba i okolice.

Po prvi put u WRC-u imamo utrku u Hrvatskoj.

U svim ovim događajima možete se natjecati odabirom jedne od 52 službene momčadi sezone 2021. (WRC, WRC2, WRC3 i Junior WRC), uključujući zvijezde WRC-a kao što su Sébastien Ogier, Ott Tänak i Thierry Neuville, kao i zvijezde budućnosti Kallea Rovanperä, Adriena Fourmaux i Olivera Solberg.

WRC 10 stavlja naglasak na kritiku fizike u WRC 9 s poboljšanjima za još realističnije iskustvo s posebnim fokusom na aerodinamičke sile, turbo i kočenje.

Po prvi puta igrači mogu značajnije uređivati svoj automobil uz opciju stvaranja jedinstvenih automobila i vlastitih timova.

Izlazak WRC 10 planiran je za rujan ove godine na PS4 i 5, Xbox One/S/X i PC-ju. Nintendo Switch verzija slijedi kasnije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano