Vijesti

Smash Bros. Ultimate će u listopadu otkriti posljednjeg fightera

Tri godine i 11 DLC fightera kasnije, Nintendo će sa sveukupno 82. likom konačno dovršiti razvoj Super Smash Bros. Ultimatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je za 5. 10. zakazana prezentacija posljednjeg fightera duljine 40 minuta koji će se pridružiti kultnim likovima gaming industrije poput Steve/Alex iz Minecrafta, Sephirotha iz Final Fatasyja, Kazuye iz Tekkena i drugih.

Direktor Super Smash Brosa Masahiro Sakurai kaže da će u budućnosti u nekom novom naslovu biti nemoguće dostići brojku Ultimatea, radi se o poduhvatu bez presedana. Za svakog od novih boraca treba osmisliti nove poteze, pripremiti novu glazbu i sve to iskoordinirati s početnih i standardnih 70 boraca. Kako kaže, “svi na svijetu žele svoje likove u Super Smash Brosu”.

Hoće li najava novog lika srušiti Twitter kao što je to svojevremeno i doslovno napravila kolaboracija s Minecraftom? Otkrit ćemo 5. 10.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano