Vijesti

Sony je greškom već otkrio PS+ igre za kolovoz

Netko se izgleda malo u Sonyju zaigrao, pa nam je tako par dana ranije otkrio igre koje dolaze idući mjesec na PlayStation Plus. Jednu igru znamo već od ranije, a to je Hunter’s Arena: Legends koja dolazi ekskluzivno za PS5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljnije o samoj igri možete čitati na linku iznad, a za ljenije među vama samo ćemo sumirati da je riječ o battle royale igri s fokusom na melee borbu. Nema bombi, pušaka i mitraljeza, nema vozila, već samo dobro, staro i hladno oružje.

Ostale dvije igre su Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville i Tennis World Tour 2.

Plants vs. Zombies je simpatična PvPvE igra u kojoj će najviše uživati mlađi igrači, no zabavu mogu pronaći i stariji među vama ako vam se svidi šarolika i blesava atmosfera koju nude kukuruzi, cvijeće, kaktusi i jasno zombiji.

Druga igra je namijenjena ljubiteljima tenisa. Jedino je problem što je Tennis World Tour 2 prilično loša simulacija tenisa, no ako volite licencirane igrače i općenito tenis, nije da postoji na tržištu preveliki izbor igara.

Sve ove igre moći ćemo skinuti od 3. 8.

Kako vam se čini ponuda?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano