Vijesti

Sony je kompletno ugasio Killzone.com. Je li ovo kraj za serijal?

“Dragi posjetitelju, službena stranica Killzone serijala se umirovila. Na dalje svi posjetitelji Killzone.com web stranice preusmjerit će se na PlayStation.com”, poruka je koja će vas od ovog jutra dočekati na Killzone.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i kod svake druge velike igre, na službenim stranicama mogle su se pronaći informacije o svim nastavcima serijala, zanimljivosti, traileri, screenshotovi i ostali sadržaj, a sada je sve kompletno ugašeno.

Zašto bi Sony obrisao stranice jedne od svojih popularnijih franšiza? Kome smetaju? Jedini logičan razlog je taj da je Sony odustao od serijala. Možda samo na neko vrijeme, a možda i zauvijek.

“Hvala vam na podršci svih ovih godina”, za kraj su se zahvalili Sony i Guerilla. Internetom su se posljednje dvije godine širile glasine kako Guerillin drugi tim radi na novoj Killzone igri, ali ovo je sada definitivno demantij svih glasina.

Guerilla će tako nastaviti raditi na Horizon Forbidden West, a ako ekipa zaista i radi na još nekoj igri, to sigurno nije novi Killzone.

Povezano