Vijesti

Sony je otvorio PS5 pre-order stranicu na službenoj PS5 stranici; Količine ograničene

Sinoć kasno po našem vremenu, Sony (USA) krenuo je slati mailove za PS5 prednarudžbe. Mail nisu dobili svi, a isti vam omogućava da prvi stanete u red za prednarudžbe i tako si osigurate PlayStation 5 na launchu. Jedina “caka” je u tome što vam čak niti e-mail ne jamči da ćete ugrabiti 100% konzolu jer čini se da su količine ograničene. Barem kada pričamo o direktnim prednarudžbama s PlayStation stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation je čak izdao poduži “FAQ” za prednarudžbe. Moguće je naručiti maksimalno jednu konzolu. Zato možete naručiti puno više periferija. Zasad su prednarudžbe dostupne samo za USA tržište.

If I receive an invitation, am I guaranteed to be able to pre-order a PS5 console?

No. Each invitation is open for a limited time and quantities are limited per PSN ID per transaction:
  • 1 PS5 Console or 1 PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense wireless controllers
  • 2 DualSense charging stations
  • 2 Pulse 3D wireless headsets
  • 2 Media remotes
  • 2 HD Cameras
PS5 console pre-order reservations will be first come first serve.

Kompletan FAQ pronađite na linku.

Nas pak više zanima, hoće li slična praksa biti kod nas ili ćemo prednarudžbe raditi kao do sada? Vjerujemo da će biti ovaj drugi scenarij gdje ćemo svoje primjerke konzola prednaručiti preko ovlaštenih distributera, a ne od PlayStation Hrvatske.

Prednarudžbe bi trebale krenuti svaki tren. Ulazimo u rujan mjesec i nije baš normalno da još uvijek ne znamo cijene PS5 i XSX konzola. Sony i Microsoft igraju igru čekanja koja traje već nekoliko mjeseci. Tko će prvi otkriti cijene i kada? Nadamo se vrlo brzo.

Osim…ako rasni nemiri diljem SAD-a opet ne poremete planove.

Povezano