Vijesti

Dostupni su novi PlayStation Plus naslovi

AŽURIRANJE 3.8. Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Yakuza: Like a Dragon i Little Nightmares stigli su u PlayStation Plus ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AŽURIRANJE 18:00 Sony je potvrdio ranije leakane PS+ naslove. To su Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 za PS4 i PS5, Yakuza: Like a Dragon za PS4 i PS5 i Little Nightmares za PS4. Oni će u utorak 2. 8. zamijeniti Crash Bandicoot 4: It’s About Time, The Dark Pictures Anthology: Man of Medan i Arcadegeddon .

ORIGINALNA VIJEST 12:00 Dealabs sad već godinu dana, svaki mjesec uzastopno točno prijevremeno otkriva nove PlayStation Plus naslove, a sada je izdan popis i za kolovoz 2022.

Ako je za vjerovati to su:

  • Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4 i PS5)
  • Yakuza: Like a Dragon (PS4 i PS5)
  • Little Nightmares (PS4)

Ako se popis pokaže istinitim, bit će to jako kvalitetna postava igara za PS+ Essential pretplatnike. Remakeovi prve dvije Tony Hawk igre izvedeni su bez greške, zaključio je @Solid_Snake u FFA recenziji. Yakuza, Like a Dragon odlično je serijal izveo u RPG vode, a Little Nightmares, ako već nije, mogao bi vas osvojiti vrhunskom atmosferom i predivnim dizajnom.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni PS+ naslovima za kolovoz?

  • Da 63%
  • Ne 37%
Hvala ti 🎉

Jeste li zadovoljni novom ponudom PlayStation Plus Essential naslova?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano