Vijesti

Sony je potvrdio PlayStation Plus naslove za lipanj

AŽURIRANJE VIJESTI: Sony je službeno potvrdio sva tri naslova koja su leakala ranije. To su God of War (2018.), Naruto to Boruto: Shinobi Striker te Nickelodeon All-Star Brawl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNA VIJEST: Zicer je da će Dinamo dobiti Lokomotivu kada mu zatreba. Zicer je da će Hajduk prosuti bodove u Koprivnici kada mu budu najviše potrebni. Zicer je da će Real Madrid nadoknaditi dva gola zaostatka u sudačkoj nadoknadi. Zicer je i da će Čilić izgubiti od Đokovića, ali uvijek postoji mala mogućnost za koju se nadamo da će prevagnuti u finalu ovogodišnjeg Roland Garrosa. Ta “mala mogućnost” da će billbil-kun na Dealabsu pogriješiti s novim PlayStation Plus naslovima praktički je nepostojeća.

A ovo za ove kaže da će doći na PlayStation Plus u utorak za 7. 6.:

  • God of War (2018)
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker
  • Nickelodeon All-Star Brawl

Jučer se isti popis naslova pojavio na jednoj drugoj stranici na internetu, međutim, sada kada je potvrđen na Dealabsu vjerojatnost da će se obistiniti je blizu 100%. Billbil-kun posljednjih više od godinu dana svaki mjesec je točan.

ffa anketa

Jeste li zadovoljni PS+ naslovima za lipanj 2022.?

  • Ne 73%
  • Da 27%
Hvala ti 🎉

God of War, reboot serijala te ujedno i najbolju igru 2018. godine svi znamo i već je dostupan PS5 igračima kroz PS Plus Collection. Naruto to Boruto: Shinobi Striker također je naslov iz 2018., tada je u franšizu unio 4 protiv 4 online borbe. A Nickelodeon All-Star Brawl je izašao prošle godine i radi se o prilično zabavnoj tabačini napopularnijih Nickelodeonovih likova.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano