Vijesti

Sony je predstavio DualSense Edge, bolji i nadograđeni kontroler za PS5

Glasine i leakovi su bili istiniti, Sony je zaista čitavo ovo vrijeme pripremao novi DualSense kontroler, nadograđen i poboljšan za naprednije igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prezentirao ga je na Gamescom prezentaciji, a novi DualSense Edge kontroler imat će čitavi niz naprednih mogućnosti. Moći će mapirati tipke, naštimavati osjetljivost analog palica te R2 i L2 okidača (primjerice, u FPS-ovima može se za pucanje registrirati manji pritsak) te spremati vlastite konfiguracije za upotrebu u različitim igrama.

Za mjenjanje profila i još štošta dodane su tzv. funkcijske tipke u podnožje kontrolera, a na pozadini će se pronaći dvije nove tipke koje su napredniji igrači zavoljeli kod Back Button dodatka za DualShock 4 PS4 kontroler, a na koje se može mapirati bilo koja druga tipka s kontrolera.

Moći će se izmjenjivati analog palice, a sam izgled i sve ostale funkcionalnosti ostaju s originalnog DualSense kontrolera. Cijena nije poznata, a izaći će “u narednim mjesecima”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano