Vijesti

Sony je predstavio dva nova TV-a baš za PlayStation 5

“Ready for PlayStation 5” ime je nove linije Sonyjevih televizora koji su osmišljeni za korištenje s PlayStationom 5. Zasad su predstavljena prva dva TV-a, a prvi bi, ako bude dobro izveden, mogao čak i konkurirati za nekakav best-buy u srednjem segmentu tržišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi kojem će cijena biti u rangu do otprilike 10 tisuća kuna za dijagonalu od 55″ podržava 4K rezolucije te ima HDMI 2.1 utor za rezolucije do 120 FPS-a je XH90. Drugi je ZH8 s 8K rezolucijom kojem se cijena penje na paprenih preko 40 tisuća kuna.

Oba imaju Full array LED ekrane, posebno prilagođeni game mode za jako nizak odziv kojem tek trebamo saznati brojke s prvim pravim testovima, te kako kažu iz Sonyja – oba imaju ozvučenja dizajnirana na način da iskoriste napredan 3D audio PlayStationa 5.

Zasad ništa od nižeg cjenovnog ranga

Dok smo sigurni da će ovo kvalitetom biti iznimno zgodni televizori, cijena koja se penje i preko 10 tisuća kuna za najjeftiniji model mnogima je izvan ugodne zone, te se nadamo da će Sony imati konkurentne gaming modele i za nešto niži cjenovni rang tržišta kao što je bio slučaj s PlayStationom 4.

Inače na forumu ekipa već tjednima aktivno diskutira o najboljim modelima za PS5 i igranje općenito. Čitajte ili se pridružite raspravi ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano