Vijesti

Sony je predstavio nove boje covera za PS5, ali ne za nas

Iako još uvijek nisu dostupni u Hrvatskoj, lijepo je znati da, jednom kada dođu, da će ponuda PS5 covera biti bogata čitavom paletom kričavih boja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnoj i crvenoj u lipnju će se priključiti plava, ljubičasta i roza boja, a igrači iz tek nekoliko zemalja mogu ih naručiti po cijeni od 55 eura. Identične boje još od ranije dostupne su na DualSense kontrolerima.

Kako kažu iz Sonyja, kao i prethodne boje, tako su i ove inspirirane bojama iz galaksije, čemu u prilog idu u prilog prefiksi poput Starlight, Galactic i Nova. Na bogatom zapadu od sredine lipnja, a u Hrvatskoj tko zna kad.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS