Vijesti

Sony je predstavio PlayStation Stars program lojalnosti, nagrađivat će novcem i digitalnim kolekcionarskim predmetima

Sony je predstavio PlayStation Stars, besplatan program vjernosti u koji se može uključiti svatko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanjem u raznim aktivnostima poput tematskih izazova, turnira, skupljanjem specifičnih trofeja ili najbržim skidanjem platine velikih igara skupljate bodove koje u katalogu možete zamijeniti za kolekcionarsku digitaliju ili čak kredit na PlayStation Storeu

Sony priprema dodatnu pogodnost za PlayStation Plus pretplatnike koji će automatski zarađivati pogodnosti na PlayStation Storeu. Još nije definirano koje točne pogodnosti, međutim, sigurno je za pretpostaviti kako se također radi o novcu ili popustima na igre.

Osvrnimo se i na digitalne kolekcionarske predmete koji će varirati od čestih do iznimno rijetkih, a kako navode iz Sonyja, kreirani su “s naumom da prizovu uspomene iz prošlosti”. Kažu da će konstantno dodavati nove predmete, a trebalo bi tu biti svega, od sličica omiljenih nam likova pa do PlayStation uređaja.

NFT-ovi?

Smrdi na NFT-ove, ali PlayStation digitalni kolekcionarski predmeti to nisu. Otkrio je to Sony za Washington Post, ovaj program nema veze s blockchainom, a predmetima se ne može trgovati.

PlayStation Stars program lojalnosti krenut će kasnije ove godine, a Sony će se tako pridružiti Nintendu i Microsoftu koji već duže vrijeme provode slične programe.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano