Vijesti

Sony je proširio veliku ljetnu rasprodaju na PlayStation Storeu

Danas kreće drugi dio velike ljetne rasprodaje na PlayStation Storeu, javlja Sony. Popusta je puno, vrijednosti ne impresioniraju previše, ali ipak se može pronaći nekoliko zanimljivih naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najveća pridošlica ističe se Horizon Forbidden West s prvim popustom uopće i to od 25% na 449 kuna. Za 60% sniženi su Assassins Creed Valhalla (208kn) i Mass Effect Legendary Edition (220kn), a Gold izdanje za Metro Exodus za čak 75% koji sada košta upravo toliko – 75 kuna. Izdvojimo i Vanguard za 290kn, Borderlands 3 za 110kn, Uncharted kolekciju te Battlefield 5 za 75kn.

A imamo i naslova za sekciju koju volimo nazivati “runda pive”. To su Tennis World Tour, Dead Island: Riptide Definitive Edition i Titanfall 2 za 30kn, Goat Simulator i Panzer Dragon Remake za 19kn, Dirt 4 za 37kn, Gravel za 22kn, Dishonored Definitive Edition, Need for Speed Rivals i Gas Guzzlers Extreme za 37kn, Narcos: Rise of the Cartels za 33kn.

Puni popis naslova u ljetnoj rasprodaji pronađite ovdje. Popusti vrijede do 18. 8.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano