Vijesti

Sony je sam pokrenuo glasinu, ali Kojima je poručio: “Ostajem neovisan”

Ovih dana na internetu se naveliko priča o novoj velikoj akviziciji Sonyja. Sigurno se nešto sprema, a da je u pitanju Kojima Sony je nagovijestio uvrštavanjem Death Strandinga u novi banner PlayStation Studiosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sporna slika sa službene web stranice PlayStation Studiosa.

Naime, na banneru se Sam Bridges pronašao kao jedini lik koji ne proizlazi iz studija u Sonyjevom vlasništvu. U prethodne dvije godine, od kada je osnovan, PlayStation Studios redovito mijenja igre i likove u grafikama, ali dosad se nijednom na naslovnom banneru nije pronašla igra studija koje nije njihovo vlasništvo.

Mediji i influenceri zavrtjeli su priču koju je insinuirao Sony, a rano jutros je isti banner podijelio i sam Kojima na svojem Twitter profilu. I činilo se da je to to. Ali nedugo poslije, sam Kojima je sve demantirao.

“Izgleda zavaravajuće, ali Kojima Productions je neovisan i ostat će neovisan razvojni studio”, nedvosmisleno je odbacio sve glasine i insinuacije.

Dakle, Kojima će možda i nastaviti usko surađivati sa Sonyjem, ali nova velika akvizicija nije njegov studio. Oni koji imaju veze u industriji kažu da Sony priprema nešto znatno veće…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano