Vijesti

Sony je uklonio Cyberpunk 2077 sa Storea, vraća novac svima

Sony je, čini se, na brutalan način riješio trakavicu u svezi Cyberpunka 2077. Nakon što je ekipa iz CD Projekt Reda lopticu za povrat novca prebacila na Sony i Microsoft, znajući da politika povrata novca na njihovim platformama nije toliko slobodna kao na Steamu ili GOG-u, Sony je napravio ono što je možda trebao napraviti od samog početka.

Cyberpunk 2077 je uklonjen s PlayStation Storea. Radi se o velikom potezu sa snažnom porukom koji će, nadamo se, utjecati na to da ubuduće nemamo naslove sa sličnim tehničkim problemima na konzolama.

“Uklonili smo Cyberpunk 2077 do daljnjeg”, kaže Sony na službenim stranicama putem koje se možete i prijaviti za povrat novca.

Planirate li tražiti povrat novca za Cyberpunk 2077?

Istovremeno, svi koji su ranije već kupili digitalnu kopiju Cyberpunka 2077 i dalje će je moći igrati, a CD Projekt Red se obvezao i dalje gurati nadogradnje. Od sada na dalje tako će jedini način za kupnju igre preostati trgovine i tržište rabljenih igara. Jednom kada CD Projekt Red ispegla igru u igrivo stanje, a obećali su to napraviti do veljače, Sony će dopustiti povratak Cyberpunka na PS Store.

Hoće li i Microsoft učiniti istu stvar?

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close