Vijesti

Sony je već krenuo dijeliti trajne banove PS5 igračima zbog PS+ Collection igara

Kad sam vidio jutros naslov da su krenuli prvi PlayStation 5 banovi i kad sam vidio zbog čega, već sam pun predrasuda pomislio da smo za prve banove zaslužni mi balkanci jer ovakvo nešto bi samo mi napravili. Na svu sreću bio sam u krivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi PlayStation 5 vlasnici znaju da na konzoli postoji PS+ Collection – zbirka 20 odličnih PS4 hit igara koju možete igrati sve dok imate aktivnu PS+ pretplatu. Također je poznato da igre iz PS+ Collectiona možete aktivirati i PS4 igračima koji još uvijek nemaju PS5, kako bi ti isti igrači mogli igrati PS+ Collection igre na PS4 konzoli.

PlayStation igrači poduzetni kakvi jesu, pomislili su da je odlična ideja prodavati pristup svojoj PS5 konzoli. U praksi to izgleda ovako – ja imam PlayStation 5 konzolu, a vi je nemate no želite igrati PS+ Collection igre na PS4. Ja se logiram s vašim accountom na svoj PS5, stavim igre u library i to je to. Ovu uslugu vam naplatim i tako skupim vas par stotina i ja sam bogat čovjek.

Pametnjakovići su naplaćivali u prosjeku $8 po jednom accountu i Sony ih je skužio što rade. Ekipa koja je to radila dobila je trajni ban, dok su igrači koji su kupili uslugu dobili ban na dva mjeseca.

Koja bi bila pouka ove priče?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano