Vijesti

Sony najavio Black Friday popuste za PlayStation Plus

Dok pišemo ove retke domaći PlayStation Store ne radi, ažurira se na eure, očekujemo ga natrag do 18 sati, a sve bi trebalo biti spremno za ovogodišnje Black Friday popuste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Black Friday za PlayStation kreće ovog petka 17. 11. i premda Sony ne navodi konkretne iznose, kaže da će se na sniženjima pronaći PS5 paketi s Modern Warfareom 3 ali i s drugim igrama, DualSense kontroleri, coveri te PS4, PS5 i PC igre.

Što se tiče sniženja za PlayStation Plus, novim pretplatnicima ponudit će se popust od 30% na godišnjoj razini za sve tri pretplate. Cijena za Essential tako će iznositi 50 eura, za Extru 88 eura, a Premium će za nove pretplatnike koštati 106 eura.

Aktualni PS+ pretplatnici moći će se nadograditi na Extru za 25% popusta ili na Premium uz 30% popusta. Aktualni pretplatnici bilo kojeg razreda neće dobiti nikakav popust za produženje, pa se još jednom kao najbolja taktika čini pustiti pretplatu da istekne, pa čekati neki od sezonskih popusta za nove članove.

Black Friday popusti na igre znali su biti sjajni. Sniženja su potvrđena za EA Sports FC 24, NBA 2k24 i Assassin’s Creed Mirage, pa ćemo tako pričekati petak za konkretan popis igara. Sniženja traju do 27. 11.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano