Vijesti

Sony nije predstavio nasljednika gaming Xperie, ali zato jest hladnjak za mobitele

Pompozno je Sony za danas najavljivao nešto što će prodrmati igrače na mobitelima. Očekivali smo nešto u rangu Xperia Play mobilnog telefona koji je prije 10-ak godina obećavao donijeti PlayStation igranje na mobitele (donekle i jest), a dobili nešto sasvim drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony želi svoj aktualni flagship telefon Sony Xperia 1 IV pretvoriti u gaming mobitel, a za tu svrhu kreirao je kućište koje hladi uređaj kod zahtjevnijih igara, ali i koje sposobnostima ne staje na tome.

Tako komad opreme imena XQZ-GG01 na Xperia 1 IV dodaje nekoliko, za profesionalne igrače ključnih značajki. HDMI konektor (s podrškom za 120Hz), 3,5mm utor za slušalice, LAN kabel i USB-C priključak, a specifična ergonomija osigurat će bolje držanje u rukama. Nedostaju još…fizičke tipke?

S dodatkom za Xperiu 1 IV Sony je učinio jednostavnijim i profesionalno streamanje mobilnih igara putem capture kartice. Čime ovim novitetom cilja upravo njih – profesionalne igrače/streamere kojima je možda i više od naprednijeg igranja bitnija prezentacija prema fanovima. Upravo u suradnji s profesionalnim igračima je i osmišljen ovaj proizvod, a zasad mu se ne zna cijena ni datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano