Vijesti

Sony: Nismo krivi jer naša ekskluziva dolazi na Xbox Game Pass

Ne samo da će MLB biti prva Sonyeva igra koja dolazi na Xbox, već će ona od prvog dana biti dostupna u Game Passu. Prošli tjedan o tome je pisao Goran, a fanovi Sonya mahom su razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o bejzbol igri MLB The Show 21 na koji radi Sony San Diego. Xbox igrači će je igrati besplatno (oni koji imaju Game Pass), a PlayStation igrači će je plaćati 70 eura.

Sony je za Inverse poručio kako nema veze s takvom odlukom. “Odluku da MLB The Show 21 dođe na Xbox konzole i Game Pass donio je MLB.” MLB je organizacija koja vodi američku bejzbol ligu, slično kao što UEFA vodi europska nogometna natjecanja.

Sony je takav ugovor s MLB-om potpisao još prije 2 godine, kad je odlučeno da MLB igre više ne smiju biti ekskluzivne za jednu platformu. Postignutim rješenjem bit će zadovoljni svi. Skoro svi. MLB igra imat će više igrača nego ikad, Sony će imati bolju zaradu. Nesretni će biti Sonyjevi fanovi, posebno oni koji će MLB The Show plaćati puni cijenu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano