Vijesti

Sony o budućnosti Infamousa i Sucker Punch igara

Momci iz Kinda Funny Games proveli su intervju s jednim od Sonyjevih šefova, točnije sa šefom za softverska rješenja, Scottom Rodheom. U intervjuu su donekle otkriveni i neki od planova za budućnost Sonyjevih projekata, kao i generalni stavovi tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je gospodin Rodhe priupitan kakvi su Sonyjevi planovi za budućnost serijala Infamous, izjavio je: „Mi [Sony] zapravo nikad nemamo plan za umirovljenje određenog IP-a. Uvijek smo otvoreni za izradu novih nastavaka. To je najbolji način na koji vam mogu odgovoriti na vaše pitanje.“

Zadnji projekt Sonyjevog internog studija Sucker Punch Productions bio je Infamous: Second Son, i to u ožujku 2014. godine. Nešto kasnije iste godine uslijedila je i samostalna download igra Infamous: First Light, na sličan način kao što se pojavio i Infamous: Festival of Blood nakon izlaska Infamousa 2.

Također, Rhode je u intervjuu potvrdio kako je buduća igra Sucker Puncha u igrivom stadiju i dostupna interno u studiju. Rhode i predsjednik PlayStation Worldwide Studiosa Shuhei Yoshida igrali su ranu verziju igre i složili se da je igra zabavna, ali i da je ujedno još u povojima pa je moguće da se neke pojedinosti prilično izmjene. Naravno, Rhode nije želio potvrditi je li u pitanju nova Infamous igra ili nešto drugo.

Cijeli intervju provjerite ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=qS2butFAy10

Što se tiče prve Sonyjeve izjave, autor ove vijesti se toplo nada da će biti razmotren i budući plan za uskrsnuće serijala MediEvil.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano